Català

EXPRESSIÓ ESCRITA (1)
Hem començat a fer textos i ja sabem quins són els passos que hem de seguir per ser bons escriptors.
  1. Pensar abans d'escriure i organitzar les idees que volem transmetre. 
  2. Escriure
  3. Revisar el text, però no només l'ortografia (que també!), sinó que cal rellegir l'escrit per detectar errors de coherència, d'estructura...
Per tant, no n'hi ha prou amb escriure. És tant o més important seure una estona a pensar què vull explicar, organitzar-ho, donar-li sentit, ajustar les incoherències que van sorgint mentre vénen altres idees al cap.
I també, gairebé més important que el primer, és la revisió. Teniu documents importants enganxats a la llibreta que us han de permetre fer una bona revisió del text, utilitzeu-los.
Aquests últimes dies, a les aules de 5è hem pensat conjuntament algunes narracions fantàstiques. Hem omplert plegats la graella del Planifico, ens ho hem passat bé fent volar la imaginació i lligant les històries. A continuació teniu totes les graelles i la part que em pertocava a mi, la d'escriure les narracions. Espero que passeu una bona estona de lectura! (les següents que penjarem seran les vostres!!!)
Leer más publicaciones en Calaméo


EXPRESSIÓ ESCRITA (2)

La setmana passada vam començar a parlar de com es poden transcriure les converses dels personatges en una narració. Vam veure que no és fàcil. Hi ha unes normes que s'han de seguir perquè quedi clar qui parla.
A continuació teniu dos exemples d'aquest tipus d'exercicis.
   


Leer más publicaciones en Calaméo


Si voleu tenir més clares les pautes que s'han de seguir per fer un diàleg escrit a continuació teniu un document que ho explica molt bé. Cliqueu damunt de la imatge.

http://es.calameo.com/read/0002341355746aca966ee
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada