Apadrinament lector

Ja ha arribat el dia, per fi!! 

Els de cinquè fa una colla de sessions que es preparen per a ser uns bons lectors per als seus fillols i filloles. Han buscat llibres de diferents nivells i han pensat preguntes de comprensió sobre els contes que han triat. La majoria estan preparats... 
I aquesta setmana, ara sí!, s'han desvetllat els aparellaments dels nens i nenes de 5è amb els de 1r. La veritat és que estaven molt neguitosos. Volien saber qui els havia tocat... 

Els primers de fer-ho han estat els de 5è C, el dimarts. Dimecres ho van fer els de 5è A i, per últim, els va tocar als de 5è B. 

Cada grup va anar a buscar fillols i filloles de les aules corresponents, encara sense saber quin era el seu, i els van acompanyar cap al vestíbul o cap a l'aula de música. 
 
El director de l'escola els donava la benvinguda i començava l'acte, que consistia en firmar un compromís (per a molts era la primera vegada que feien una signatura!!!) i immortalitzar el moment amb una foto de la parella i el Ramon.

Aquí teniu les parelles!
Comiat apadrinament

Al llarg de l’última setmana de l’escola ens hem acomiadat dels fillols i els padrins. 
Ens hem trobat per darrera vegada aquest curs, aquest cop al vestíbul de l’escola, per intercanviar-nos una targeta d’agraïment per tot el que hem fet els uns pels altres al llarg d’aquests mesos. Per a tots aquells que ho han volgut, també ha servit per donar-nos les adreces postals de casa nostra, amb l’objectiu de mantenir-nos en contacte durant l’estiu amb postals. 
Els més grans i els més petits ens hem fet el propòsit de llegir mooooolt al llarg de l’estiu perquè així, quan ens retrobem el curs que ve, podrem gaudir encara més de les estones de lectura plegats! 

Bon estiu a totes i tots!! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada